Om oss Kristianstad

Det ska vara tryggt att anlita oss på Skånes Elektriker!

Testa en lokal elektriker där du alltid får en behörig elektriker som har koll på ditt område. Du kan känna dig trygg med att vi följer de lagar och föreskrifter som gäller. Vi arbetar enbart med kvalitetsmaterial och kommer gärna med förslag på smarta lösningar som förenklar för dig och löser dina problem.

Vi är en stolt lokal elfirma baserad i Skåne. För dig som kund betyder det att vi som din elektriker i Kristianstad har service som prioritet. Hos oss är det dina behov och önskemål som styr och inte tvärtom.

Lämna ditt nummer så ringer vi upp!

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

Enkelt att boka en elektriker

  1. Ring oss på 044-880 09 59 eller fyll i kontaktformuläret.
  2. En av våra bokare kontaktar dig och går igenom ditt arbete.
  3. Du får en bekräftelse på en bokad tid.
  4. En lokal elektriker utför arbetet.
  5. Du får faktura på arbetet.

Ett tryggt val av elektriker i Kristianstad

Vi tillhandahåller totalentreprenader både inom el och inom nätverk. Fördelen med att använda entreprenad är att du slipper hantera frågor om bemanning, planering och ansvar för de delar av ditt projekt som rör elarbeten och elinstallationer. När vi arbetar på entreprenad kan du vara säker på att du får en helhetslösning som håller kvalitet och är enkel att passa in i din byggprocess såväl som i samarbeten med andra hantverkare.

Vi på Skånes Elektriker har länge haft ett väldigt högt miljöengagemang. Miljö- och hållbarhetsperspektivet genomsyrar all vår verksamhet. Vi använder endast material som har så låg klimatpåverkan som möjligt. I valet av våra fordon samt i den dagliga logistiska planeringen låter vi alltid miljön prioriteras.